Til forsiden

Historie
Vision & Mision

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du fået en skade på din bil?  Skal forsikringsselskabet involveres, hvad gør du i perioden hvor du må undvære bilen? - Spørgsmålene kan være mange, og i en situation hvor man første gang har skade på sin bil, bliver man ofte en smule utryg over situationen. 


Hos SkadeXperten er vi specialister og autoriserede i mærkerne Peugeot, Mazda og Suzuki, hvilket er din garanti for fagmæssig korrekt håndværk, og at bilen igen bliver som før skaden skete. Dette er både vigtig for den kosmetiske del og brugtbilsprisen, men i endnu højere grad er det vigtigt at sikkerhedsudstyr og kollisionszoner i din bil bliver genetableret efter producentens anvisning - hvilket kan være meget svært for et uautoriseret værksted at følge med i.

Vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber, og sørger for alt håndtering med selskabernes taksator, opgørelse af skadens omfang, rep. og maling af bil m.m. Vores mål er at løse opgaven, samtidig med du føler dig i trygge hænder - velkommen hos SkadeXperten.
 
Automobil Teknisk Institut (ATI)
For at sikre optimal kvalitet ved reparation af moderne sikkerhedskarrosserier anbefaler ATI at skadesarbejde altid udføres efter producentens anvisninger.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om ydelserne.

KONTAKT OS

FIND VEJ

Se rutebeskrivelder og adresser på værksteder.

FIND VEJ

SkadeXperten Aunsbjerg, Kolding
Platinvej 37
6000 Kolding

Tlf.: 70 23 32 12
Mail: info@skadeXperten.dk
SkadeXperten, Horsens
Høegh guldbergsgade 48
8700 Horsens

Tlf.: 88 38 97 72
Mail: aksel@skadeXperten.dk
Genveje
Besøg Aunsbjergs website
Besøg Vaskeklubbens website
Besøg Ziebarts website